Eigen Schip

Inleiding

U heeft een zeilboot of motorschip en wilt beter leren varen met uw bemanning. Of wellicht uw vaargebied vergroten? Een schip gehuurd? Wij adviseren u te kiezen voor instructie op uw eigen schip. Het doel van deze training is het vergroten van uw kennis en het plezier in het varen met uw schip. Voor de geoefende schipper is het een welkome aanvulling op de aanwezige kennis en voor de beginnende schipper een prima stap om met vertrouwen voor u en uw bemanning te kunnen manoeuvreren.

Instructie op uw eigen schip 
Waneer u reeds in het bezit bent van een eigen schip, bestaat de mogelijkheid om één van onze ervaren instructeurs één of meerdere dagen bij u aanboord mee te nemen. Samen bepaalt u de aandachtpunten waarop die dag(en) geoefend zal worden. Dat kan bijvoorbeeld zijn: afmeren, afvaren, in en uit de box, sluizen, bruggen, maar ook technische zaken zoals navigeren of zeiltrim.
Samen ontdekt u de mogelijkheden van u, uw schip en de bemanning. een unieke mogelijkheid om de grenzen te verleggen of te weten dat u daar nog niet aan toe bent. 

 
De instructie wordt volgens CWO richtlijnen gegeven. 

  Prijs/dag
Eigen schip € 375,00
Meerdaagse cursus op eigen schip* € 375,00

* Meerdere dagen aaneengesloten en instructeur verblijft aan boord

Toeslagen instructie eigen schip

  Prijs
Toeslag reistijd (bij meer dan twee uur) € 50,00
Kilometervergoeding € 0,35