Platbodemvaren / Flottieljezeilen Waddenzee

Platbodem varen.

Het varen met een platbodem vraagt naast de gewone zeilkennis en manouevreer ervaring een aantal specifieke zaken.

Wij kunnen dit in een daginstruktie op een platbodem aan u leren en laten ervaren. Het varen wordt hierna een genot en de beleving van het varen met de platbodem een genoegen voor schipper en bemanning.

Flottieljezeilen Waddenzee

Flottielje instructietocht op de Waddenzee. 

Een Waddentocht onder leiding van ervaren platbodeminstructeurs waarbij alle facetten van het Wadvaren worden behandeld. 

Als u interesse heeft zo'n Waddentocht eens mee te maken dan kunnen wij u het onderstaande aanbieden:

  • U boekt een kooi op een van onze schepen met een ervaren schipper van Heech by de Mar. De kooienprijs voor een week op ons vlaggenschip "Hendrickje Stoffels" (een 13.00 mtr. Lemsteraak) en de "Ronde Walvis" (een 14.50 mtr. Lemsteraak) bedraagt € 725,-. Voor één van onze andere schepen met schipper bedraagt de kooienprijs per week € 675,-. De kosten voor de schipper zijn bij de prijs inbegrepen. Kosten voor eten, havengelden, dieselverbruik, enz. vallen hier niet onder en dienen door de opvarenden te worden voldaan.
  • Of U huurt met vrienden of familie één van onze platbodemschepen uit de folder vanaf 8,50 mtr. voor de in de prijslijst genoemde huurprijs + € 75,- per opvarende. U kunt zich met het schip bij de groep aansluiten.

Datum:16 tot 23 april 2021.